ДИГИТАЛНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ

ДИГИТАЛНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ

Първа от традиционните професионални срещи на БАЙЕР със земеделските производители се проведе тази година в Пловдив. Препълнената аудитория бе запозната с новите продукти за растителна защита, които Байер прадлага на българския пазар, споделен бе и резултатът от прилагането им в опитните полета, които ще са тема на следващи публикации.
В настоящата статия ние поставяме акцент върху визията за бъдещето на земеделието, която е плод на иновативни решения създадени от развойните структури на БАЙЕР. Какви са те, къде се прилагат и какво предстои. Това сподели Ралица Янакиева, която бе допреди две години начело на екипа на БАЙЕР България, а днес е част от специалистите на БАЙЕР, които формират модела за развитието на земеделието в света. И дават упование на всички земеделци, които с труда си са се врекли на земята, която ни храни.
Приемаме предизвикателствата, които стоят пред нас и търсим решения за тях. Вярвам, че бъдещето ще принадлежи на тези, които могат да се подготвят за него, е убеждението на Ралица Янакиева.

Автор: 
Агроном
Брой : 
Февруари 2018
Рубрика: 
randomness